Nieuwsoverzicht

Dinsdag 27 maart 2018: alleen telefonisch bereikbaar

Geplaatst op door Detty Brink

Op dinsdag 27 maart 2018 organiseert vakbond FNV een stakingsdag voor personeel van woningcorporaties. Een aantal medewerkers van Woonborg doet daaraan mee. Ons kantoor in Vries en Roden is daarom op dinsdag 27 maart 2018 de hele dag gesloten.

Kijkdag voor bewoners nieuwbouw Zuidlaren

Geplaatst op door Detty Brink

Op donderdag 15 maart 2018 organiseerde bouwbedrijf Rottinghuis een kijkdag in het nieuwbouwcomplex aan de Stationsweg en Koningsstraat in Zuidlaren. De kijkdag was bedoeld voor toekomstige huurders en omwonenden.

Klanttevredenheidsonderzoek 2018 van start

Geplaatst op door Detty Brink

Woonborg doet weer mee met een landelijk onderzoek onder woningcorporaties. Wij willen daarmee onze prestaties in beeld krijgen. Dit onderzoek gebeurt elk jaar. Het is een initiatief van Aedes, de koepelorganisatie van woningcorporaties.

Huur contant betalen niet meer mogelijk

Geplaatst op door Detty Brink

Vanaf 1 april 2018 is het niet meer mogelijk om de huur contant te betalen. U kunt vanaf dat moment op drie manieren de huur voldoen: automatische incasso, overschrijven via de bank of met de pin aan de balie op ons kantoor in Vries.

4 vacatures bij onze afdeling Woondiensten

Geplaatst op door Detty Brink

Onze afdeling Woondiensten heeft een nieuwe visie op de toekomst geformuleerd met andere en nieuwe werkzaamheden tot gevolg. We hebben de afdeling opnieuw ingericht met een aantal nieuwe functies. De procedure voor deze vacatures is afgerond.

Taxateurs aan het werk in de gemeente Haren

Geplaatst op door Detty Brink

In verband met de aardbevingen moeten wij al onze woningen in de gemeente Haren laten taxeren. Het bedrijf Capital Value gaat van 19 februari t/m 2 maart 2018 al onze woningen en bedrijfsruimten in de gemeente Haren bekijken en gegevens verzamelen.

Emme Groot nieuwe voorzitter RvC Woonborg

Geplaatst op door Detty Brink

Met ingang van 14 februari 2018 is Emme Groot benoemd als voorzitter van de Raad van Commissarissen van Woonborg. Hij volgt Henk Jan Bolding op die na twee zittingstermijnen afscheid neemt.

Onderzoek leefbaarheid Drentse dorpen

Geplaatst op door Detty Brink

In 2017 deden studenten van de faculteit Ruimtelijke Wetenschappen van de Rijksuniversiteit Groningen onderzoek naar de leefbaarheid in Drentse dorpen. Aan het onderzoek deden 70 huurders mee uit Annen, Anloo, Eext en Tynaarlo.

In memoriam: de heer Oddens

Geplaatst op door Detty Brink

Wij kregen het verdrietige nieuws dat de heer Oddens uit Annen is overleden. Wij zijn geraakt door dit bericht.

Vacature medewerker Frontoffice

Geplaatst op door Detty Brink

Wij zoeken een medewerker Frontoffice voor gemiddeld 12 uur per maand. Inzet is vooral tijdens vakantieperiodes. Je doet telefoon- en baliewerkzaamheden en administratieve taken. Interesse? Reageren kan t/m 7 februari 2018.