Nieuwsoverzicht

Vacature: Beleidsadviseur vastgoedsturing

Geplaatst op door Detty Brink

Vastgoedsturing, duurzaamheid, portefeuillestrategie, financieel-economisch rendement, bewonersparticipatie en beleidsontwikkeling. Is dit jouw expertise en heb jij je bewezen als adviseur in dit vakgebied? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Sloop Heerdelaan 42 t/m 56, Noord Es Zuidlaren

Geplaatst op door Detty Brink

Op vrijdag 6 oktober 2017 begint de sloop van de woningen aan de Heerdelaan 42 t/m 56 in Zuidlaren. De werkzaamheden worden uitgevoerd door sloopbedrijf Oenema.

Minimarkt Noordenveld

Geplaatst op door Detty Brink

Op donderdagavond 5 oktober 2017 organiseren we de vierde en laatste Minimarkt voor dit jaar. Ditmaal is de bijeenkomst bedoeld voor huurders in de gemeente Noordenveld. U bent van harte welkom van 19 tot 21 uur in de Pompstee in Roden.

Vacature: Coördinator ICT

Geplaatst op door Detty Brink

Voor het beheren van ons netwerk, het bewaken van de ICT-projectenkalender, het ontwikkelen van beleid en het ondersteunen bij informatiemanagement zoeken wij een coördinator ICT voor 36 uur per week. Interesse? Reageren kan t/m 15 oktober 2017.

Brandweer geeft voorlichting in Haren

Geplaatst op door Detty Brink

Op maandag 9 oktober en dinsdag 10 oktober 2017 organiseert de brandweer informatiebijeenkomsten voor huurders in Oosterhaar in Haren. De brandweer komt in de woongebouwen aan de Zonnedauwweg en Anjerplein langs.

4e zaterdag in september: burendag

Geplaatst op door Detty Brink

Zaterdag 23 september 2017 is het burendag. Wij gaan dan buurten in Noord Es in Zuidlaren. Onze foodtruck met gratis broodjes en soep staat tussen 11.00 en 13.30 uur aan de Heerdelaan bij het Eschhoes. Kom langs! U bent van harte welkom.

25 september 2017: bijeenkomst Huurderspanel

Geplaatst op door Detty Brink

Op 25 september 2017 is er een eerste bijeenkomst van het huurderspanel. Deze avond is inmiddels volgeboekt! Wilt u ook een keer meedoen aan ons huurderspanel? Geef u dan alvast op voor een bijeenkomst in 2018.

Vacature: Consulent Wijkbeheer en Leefbaarheid

Geplaatst op door Detty Brink

Gezocht: proactieve, probleemoplossende samenwerker. Een initiatiefrijke professional met ervaring in het vak. In je takenpakket onder meer: overlastsituaties, buurt- en wijkbeheer en het bevorderen van leefbaarheid in wijken.