Nieuwsoverzicht

Prestatieafspraken sociale huur Noord-Drenthe

Geplaatst op door Detty Brink

In december 2017 zijn in Noord-Drenthe prestatieafspraken vastgelegd tussen gemeenten, woningcorporaties en huurdersorganisaties. Per gemeente zaten alle daar actieve woningcorporaties en huurdersorganisaties om tafel.

Prestatieafspraken sociale huur gemeente Haren

Geplaatst op door Detty Brink

De gemeente Haren, Woonborg en Algemene Huurdersvereniging WOON hebben op 11 december 2017 voor het tweede achtereenvolgende jaar prestatieafspraken vastgelegd.

Aedes-benchmark 2017: huurders geven Woonborg hoger rapportcijfer

Geplaatst op door Detty Brink

Op 23 november 2017 heeft Aedes, de koepelorganisatie van woningcorporaties, de uitkomsten van de benchmark bekendgemaakt. De uitkomsten van dit onderzoek maakt prestaties van woningcorporaties in Nederland inzichtelijk.

Fonds Klein Onderhoud verandert vanaf 1 januari 2018

Geplaatst op door Detty Brink

Meer dan 50% van alle huurders is lid van ons Fonds Klein Onderhoud. Dat houdt in dat zij kleine reparaties waar huurders zelf verantwoordelijk voor zijn, door Woonborg laten doen. Per 1 januari 2018 veranderen er een aantal zaken.

Algemene Ledenvergadering AH WOON: 21 november 2017

Geplaatst op door Detty Brink

De Algemene Huurdersvereniging WOON nodigt alle huurders van Woonborg uit voor de Algemene Ledenvergadering op dinsdag 21 november 2017. De ledenvergadering vindt plaats in Hotel ‘Onder de Linden’ in Roden. De avond start om 19. 30 uur.

Vacature: medewerker Planning & Control

Geplaatst op door Detty Brink

Onze twee medewerkers Planning Control zoeken een nieuwe collega. Als team zorgen jullie voor alle producten binnen de planning- en controlcyclus, zoals trimesterrapportages, begroting en meerjarenbegroting, jaarrekening en jaarverslag.

Vacature: Beleidsadviseur vastgoedsturing

Geplaatst op door Detty Brink

Vastgoedsturing, duurzaamheid, portefeuillestrategie, financieel-economisch rendement, bewonersparticipatie en beleidsontwikkeling. Is dit jouw expertise en heb jij je bewezen als adviseur in dit vakgebied? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Sloop Heerdelaan 42 t/m 56, Noord Es Zuidlaren

Geplaatst op door Detty Brink

Op vrijdag 6 oktober 2017 begint de sloop van de woningen aan de Heerdelaan 42 t/m 56 in Zuidlaren. De werkzaamheden worden uitgevoerd door sloopbedrijf Oenema.

Minimarkt Noordenveld

Geplaatst op door Detty Brink

Op donderdagavond 5 oktober 2017 organiseren we de vierde en laatste Minimarkt voor dit jaar. Ditmaal is de bijeenkomst bedoeld voor huurders in de gemeente Noordenveld. U bent van harte welkom van 19 tot 21 uur in de Pompstee in Roden.