Nieuwsoverzicht

Vacature: allround vakman/vakvrouw

Geplaatst op door Detty Brink

Bij de afdeling buitendienst hebben we een vacature voor een allround vakman/ vakvrouw met als specialisme technische installatie. De functie is voor 36 uur per week. Reageren kan tot uiterlijk 20 juni 2018.

Huurverhoging 2018 zo eerlijk mogelijk verdeeld

Geplaatst op door Detty Brink

Woonborg is er voor mensen met de lagere inkomens. Onze huurders met hogere inkomens krijgen daarom per 1 juli 2018 de meeste huurverhoging. Bij huurders met lagere inkomens maken we een verschil in de huidige huurprijs.

Vacature: Lid Raad van Commissarissen

Geplaatst op door Detty Brink

We zoeken een lid voor de Raad van Commissarissen met kennis en passie voor volkshuisvesting, financieel-economische sterk. U kunt tot 14 mei 2018 reageren.

Vervolgmetingen Zulthereschweg e.o. in Roden

Geplaatst op door Detty Brink

Tussen 23 en 27 april 2018 vindt de jaarlijkse meting plaats van woningen aan Plataanweg, Goudenregenstraat, Acacialaan, Ceintuurbaan-Noord en Zultereschweg in Roden. Alle bewoners hebben hierover bericht ontvangen.

Kijkdag nieuwe woningen Noord Es in Zuidlaren

Geplaatst op door Detty Brink

Op maandag 16 april 2018 organiseerde bouwbedrijf Dijkstra Draisma een kijkdag in Zuidlaren. Deze dag was speciaal bedoeld voor de toekomstige bewoners van de 10 nieuwe woningen in Noord Es.

Presentatie nieuwbouwproject Roden

Geplaatst op door Detty Brink

Op 17 april 2018 waren we te gast bij een inloopmiddag van Wijkbelangenvereniging Middenveld in Roden. We presenteerden er ons nieuwbouwplan aan de Secretaris Buiteveldlaan en Boskamp. Op deze locatie bouwen we 28 Nul op de meter-woningen.

Bezichtiging nieuwbouw Padkamp Roden

Geplaatst op door Detty Brink

In de nieuwe woningen aan de Padkamp in Roden wordt nog druk gebouwd. Toch konden de nieuwe bewoners op donderdag 5 april 2018 alvast even binnenkijken.

Kijkdag voor bewoners nieuwbouw Zuidlaren

Geplaatst op door Detty Brink

Op donderdag 15 maart 2018 organiseerde bouwbedrijf Rottinghuis een kijkdag in het nieuwbouwcomplex aan de Stationsweg en Koningsstraat in Zuidlaren. De kijkdag was bedoeld voor toekomstige huurders en omwonenden.

Klanttevredenheidsonderzoek 2018 van start

Geplaatst op door Detty Brink

Woonborg doet weer mee met een landelijk onderzoek onder woningcorporaties. Wij willen daarmee onze prestaties in beeld krijgen. Dit onderzoek gebeurt elk jaar. Het is een initiatief van Aedes, de koepelorganisatie van woningcorporaties.