Nieuwsoverzicht

In memoriam: de heer Oddens

Geplaatst op door Detty Brink

Wij kregen het verdrietige nieuws dat de heer Oddens uit Annen is overleden. Wij zijn geraakt door dit bericht.

Vacature medewerker Frontoffice

Geplaatst op door Detty Brink

Wij zoeken een medewerker Frontoffice voor gemiddeld 12 uur per maand. Inzet is vooral tijdens vakantieperiodes. Je doet telefoon- en baliewerkzaamheden en administratieve taken. Interesse? Reageren kan t/m 7 februari 2018.

Schoonmaak dakgoten: planning in februari 2018 bekend

Geplaatst op door Detty Brink

Bent u lid van het combinatiefonds? Dan is het goed om te weten dat het bedrijf Peter Kuil BV zorgt voor het schoonmaken van dakgoten. Ze beginnen vanaf februari / maart 2018 met de werkzaamheden. Half februari hebben ze een planning klaar.

Nieuwbouw Zuidlaren: publicatie op 9 januari 2018

Geplaatst op door Detty Brink

Het nieuwbouwproject in Noord Es in Zuidlaren gaat de laatste fase in. Er worden nogmaals 10 Nul op de Meter woningen gebouwd aan de Heerdelaan en Ericalaan. De woningen staan op 9 januari 2018 in ons woningaanbod.

Verslag Huurderpanel 2017

Geplaatst op door Detty Brink

In 2017 organiseerden we samen met Algemene Huurdersvereniging WOON een huurderspanel. We vroegen huurders om mee te praten over ons ondernemingsplan.

Nieuw: Woonblad Huurders Enquête

Geplaatst op door Detty Brink

We zijn gestart met de Woonblad Huurders Enquête. De enquête is een idee van een van onze huurders en bestaat uit 3 korte vragen. De resultaten gebruiken we om onze werkwijze te verbeteren.

Woonblad wintereditie 2017

Geplaatst op door Detty Brink

Vers van de pers: Woonblad wintereditie 2017. In dit nummer artikelen over het huurderspanel, interviews met huurders, uitkomsten van diverse onderzoeken en nog veel meer.

Feestelijke oplevering nieuwbouw Kruisakkers in Annen

Geplaatst op door Detty Brink

Op 21 december 2017 vierden we de oplevering van de nieuwbouw aan de Kruisakkers in Annen. Bewoners, omwonenden, architect, wethouder, Dorpsbelangen, AH WOON en bouwbedrijf Tadema waren erbij aanwezig.

Wijziging combinatiefonds per 1 januari 2018

Geplaatst op door Detty Brink

Per 1 januari 2018 verandert iets in het combinatiefonds. Wij hebben namelijk een overeenkomst afgesloten met Reinigingsservice Peter Kuil BV. Dit bedrijf gaat alle werkzaamheden rond riool ontstoppen en het schoonmaken van dakgoten regelen.

Prestatieafspraken sociale huur Noord-Drenthe

Geplaatst op door Detty Brink

In december 2017 zijn in Noord-Drenthe prestatieafspraken vastgelegd tussen gemeenten, woningcorporaties en huurdersorganisaties. Per gemeente zaten alle daar actieve woningcorporaties en huurdersorganisaties om tafel.