Combinatiefonds

Sommige zaken zijn lastig om zelf uit te voeren, zoals riool ontstoppen, dakgoten schoonmaken of het zetten van nieuw glas. Dit zijn zaken die u als huurder u in principe zelf moet regelen. Om het voor u gemakkelijker te maken, heeft Woonborg een fonds. Wij of een van de bedrijven waarmee we samenwerken voeren dit werk dan voor u uit.

Lid worden 

Als huurder van Woonborg kunt u lid worden van dit Combinatiefonds. U betaalt hiervoor een maandelijks bedrag. Bij nieuwe huurders wordt het Combinatiefonds automatisch opgenomen in het huurcontract. Wanneer u wilt deelnemen aan het Combinatiefonds kunt u ons dit laten weten via het contactformulier. We schrijven u dan in als deelnemer.

Ontstoppen riool

Deelnemers aan het Combinatiefonds kunnen voor het laten ontstoppen van het riool bellen naar RRS Riool Reinigingsservice, telefoon (0598) 69 65 30.

Schoonmaken dakgoten

Schone dakgoten is belangrijk bij het goed werken van de hemelwaterafvoeren. Wanneer u deelneemt aan het fonds zorgen wij er voor dat eens per twee jaar uw dakgoten worden schoongemaakt. RRS voert dit voor ons uit. U hoeft niet te bellen voor een afspraak. Het bedrijf komt bij u langs.

Glas

Deelnemers aan het combinatiefonds kunnen met glasschade bellen naar Glasverzekering De Samenwerking, telefoon (0800) 022 61 00.