Nieuwbouw Kruisakkers, Annen

Geplaatst op door Detty Brink

Aan de Kruisakkers in Annen vervangen we 5 verouderde woningen voor 10 nieuwbouwwoningen. De woningen worden levensloopbestendig gebouwd. Een gedeelte gaan we verhuren aan huurders met een klein huishouden in de leeftijd van 23 tot 55 jaar. En een gedeelte aan huurders vanaf 55 jaar.

Kruisakkers Annen

Nieuwbouwwoningen
Woonborg laat 10 levensloopbestendige woningen bouwen in twee rijen van 5. De woningen hebben een badkamer en slaapkamer op de begane grond. Via de trap in de hal aan de voorzijde van de woning kom je op de overloop. Op de 1e verdieping bevindt zich een kleine bergruimte en een ruime kamer van 24 m2 die gebruikt kan worden als extra slaapkamer of hobbykamer. Via een vlizotrap op de overloop is toegang tot een kleine bergzolder. Aan de achterzijde van de woning komt een bijkeuken aan de woning vast. Ook is daar een buitenberging gesitueerd.

Duurzaam
Er komen 5 zogenaamde Nul op de Meter woningen (NOM). Dit betekent dat de woningen middels slimme installaties in de regel evenveel energie opwekken als nodig is voor het huis en het huishouden. Daarnaast worden de woningen zeer goed geïsoleerd. De andere 5 woningen zijn zeer energiezuinig.

Bouwperiode
De 5 verouderde woningen zijn eind 2016 gesloopt. De nieuwbouwwoningen worden naar verwachting in november van dit jaar opgeleverd.

Woningverdeling
De woningen zijn ondertussen toegewezen aan nieuwe huurders.

Meer informatie?
Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen via een nieuwsbrief, laat dit ons weten via het aanmeldformulier projecten. Heeft u nog vragen, belt u dan met het algemene telefoonnummer (0592) 303 600.

Kruisakkers Annen