nieuws

Vacature: Beleidsadviseur vastgoedsturing

Vastgoedsturing, duurzaamheid, portefeuillestrategie, financieel-economisch rendement, bewonersparticipatie en beleidsontwikkeling. Is dit jouw expertise en heb jij je bewezen als adviseur in dit vakgebied? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Minimarkt Noordenveld

Op donderdagavond 5 oktober 2017 organiseren we de vierde en laatste Minimarkt voor dit jaar. Ditmaal is de bijeenkomst bedoeld voor huurders in de gemeente Noordenveld. U bent van harte welkom van 19 tot 21 uur in de Pompstee in Roden.

Vacature: Coördinator ICT

Voor het beheren van ons netwerk, het bewaken van de ICT-projectenkalender, het ontwikkelen van beleid en het ondersteunen bij informatiemanagement zoeken wij een coördinator ICT voor 36 uur per week. Interesse? Reageren kan t/m 15 oktober 2017.

twitter

  • woonborg

    We hebben een vacature voor een beleidsadviseur vastgoedsturing. 32-36 uur p/w. Reageren kan t/m 25 okt. https://t.co/csFWtHQbPA #vacature

  • woonborg

    Deze week start de sloop van Heerdelaan 42 t/m 56 in Zuidlaren. Er komen levensloopbestendige en gezinswoningen voor terug. Nul op de Meter.

veelgestelde vragen

contactinformatie

Voor vragen kunt u ons bellen van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. We staan u graag te woord:

Algemeen nummer (0592) 30 36 00

Contactformulier