nieuws

Vacatures: 2 medewerkers Front Office (24 uur)

Ben je die representatieve en klantgerichte professional die van nature een warme belangstelling heeft voor mensen? Heb je je voelsprieten zodanig ontwikkeld dat je snel, vriendelijk en accuraat de klant te woord kunt staan zowel aan de telefoon als

Start bouw 26 NOM-woningen in Zuidlaren

Wethouder Henk Berends, Woonborg-directeur Esther Borstlap, terugkerende bewoners en Herman van Wijk van Bouwgroep Dijkstra Draisma gaven vrijdag het officiële startsein van de bouw van 26 huurwoningen aan de Heerdelaan in Zuidlaren.

NL-Doet: Treftuin in Roden krijgt prachtig hekwerk

Afgelopen zaterdag scheen de zon. Een mooie dag om lekker buiten fysiek bezig te zijn en de handen uit de mouwen te steken. Dat deden onder andere vrijwilligers van PromensCare, Stichting Win en Woonborg bij de Scheepstraschool in Roden.

twitter

  • woonborg

    #Vacatures bij #Woonborg: 2 medewerkers Front Office. https://t.co/Uw2gpTo5IV

  • woonborg

    Even een bloemetje brengen bij mevrouw Mulder: bijna 60 jaar huurder van #Woonborg. Ze vindt het heerlijk wonen in… https://t.co/CWGKnBxaZB

veelgestelde vragen

contactinformatie

Voor vragen kunt u ons bellen van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. We staan u graag te woord:

Algemeen nummer (0592) 30 36 00

Contactformulier