Nieuwsoverzicht

Jaarverslag 2017

Geplaatst op door Anouk Bos

In ons jaarverslag over 2017 vertellen we over ons werk, projecten en mijlpalen. Dat doen we aan de hand van de 6 doelen uit het Ondernemingsplan. U kunt ons jaarverslag online lezen en een pdf downloaden.

Vacature manager Finance & Ondersteuning

Geplaatst op door Anouk Bos

Wij zoeken een manager Finance Ondersteuning. Onze nieuwe collega is onder meer verantwoordelijk voor de planning en control processen, van begroten tot verantwoorden, afgestemd op de verschillende activiteiten en afdelingen van de organisatie.

Huurverhoging 2018 zo eerlijk mogelijk verdeeld

Geplaatst op door Detty Brink

Woonborg is er voor mensen met de lagere inkomens. Onze huurders met hogere inkomens krijgen daarom per 1 juli 2018 de meeste huurverhoging. Bij huurders met lagere inkomens maken we een verschil in de huidige huurprijs.

Vervolgmetingen Zulthereschweg e.o. in Roden

Geplaatst op door Detty Brink

Tussen 23 en 27 april 2018 vindt de jaarlijkse meting plaats van woningen aan Plataanweg, Goudenregenstraat, Acacialaan, Ceintuurbaan-Noord en Zultereschweg in Roden. Alle bewoners hebben hierover bericht ontvangen.

Kijkdag nieuwe woningen Noord Es in Zuidlaren

Geplaatst op door Detty Brink

Op maandag 16 april 2018 organiseerde bouwbedrijf Dijkstra Draisma een kijkdag in Zuidlaren. Deze dag was speciaal bedoeld voor de toekomstige bewoners van de 10 nieuwe woningen in Noord Es.

Presentatie nieuwbouwproject Roden

Geplaatst op door Detty Brink

Op 17 april 2018 waren we te gast bij een inloopmiddag van Wijkbelangenvereniging Middenveld in Roden. We presenteerden er ons nieuwbouwplan aan de Secretaris Buiteveldlaan en Boskamp. Op deze locatie bouwen we 28 Nul op de meter-woningen.

Bezichtiging nieuwbouw Padkamp Roden

Geplaatst op door Detty Brink

In de nieuwe woningen aan de Padkamp in Roden wordt nog druk gebouwd. Toch konden de nieuwe bewoners op donderdag 5 april 2018 alvast even binnenkijken.

Kijkdag voor bewoners nieuwbouw Zuidlaren

Geplaatst op door Detty Brink

Op donderdag 15 maart 2018 organiseerde bouwbedrijf Rottinghuis een kijkdag in het nieuwbouwcomplex aan de Stationsweg en Koningsstraat in Zuidlaren. De kijkdag was bedoeld voor toekomstige huurders en omwonenden.