Nieuwsoverzicht

Speciale 100 jaar-actie: 'Win 'n klusjesman'

Geplaatst op door Detty Brink

Iedereen heeft wel eens een klus in huis waar je maar niet aan toekomt. Speciaal voor huurders van Woonborg organiseren we daarom de speciale 100-jaar actie: Win 'n klusjesman. Geef u op! Of geef een klusjesman cadeau aan een andere huurder.

Woonborg 100 jaar: Kinderfeest en Minimarkt

Geplaatst op door Detty Brink

Woonborg bestaat dit jaar 100 jaar. En dat gaan we natuurlijk vieren, samen met onze huurders. Bijvoorbeeld tijdens het Kinderfeest en Minimarkt op 12 september 2018 in de Sprookjeshof in Zuidlaren. We geven 500 gratis toegangskaartjes weg.

Woonblad zomereditie

Geplaatst op door Detty Brink

De laatste editie van het huurdersblad van Woonborg staat weer vol verhalen. Ook de nieuwsbrief van AH WOON staat erin. We bedanken alle huurders die aan artikelen hebben meegewerkt. Huurders van Woonborg hebben een exemplaar met de post gekregen.

Denk mee met Woonborg: wat is jouw droomhuis?

Geplaatst op door Detty Brink

Woonborg nodigt alle kinderen uit om ideeën over hun droomhuis van later te delen. Alle ideeën zijn goed. En alles is welkom! Wie weet: nodigen we jou uit om eens over je idee te praten. En misschien gaan we er wel iets mee doen.

Aangepaste openingstijden Inwonersplein Roden

Geplaatst op door Detty Brink

Het Inwonersplein in Roden is van 6 t/m 31 augustus 2018 alleen 's morgens open. Onze medewerkers zijn daarom in deze periode op dinsdagmiddag alleen op ons kantoor in Vries bereikbaar.

Jaarverslag 2017

Geplaatst op door Anouk Bos

In ons jaarverslag over 2017 vertellen we over ons werk, projecten en mijlpalen. Dat doen we aan de hand van de 6 doelen uit het Ondernemingsplan. U kunt ons jaarverslag online lezen en een pdf downloaden.

Vacature manager Finance & Ondersteuning

Geplaatst op door Anouk Bos

Wij zoeken een manager Finance Ondersteuning. Onze nieuwe collega is onder meer verantwoordelijk voor de planning en control processen, van begroten tot verantwoorden, afgestemd op de verschillende activiteiten en afdelingen van de organisatie.

Huurverhoging 2018 zo eerlijk mogelijk verdeeld

Geplaatst op door Detty Brink

Woonborg is er voor mensen met de lagere inkomens. Onze huurders met hogere inkomens krijgen daarom per 1 juli 2018 de meeste huurverhoging. Bij huurders met lagere inkomens maken we een verschil in de huidige huurprijs.