Holtenweg Vries: publicatie vanaf 2 februari 2016

Geplaatst op door Detty Brink

Volgende week publiceren we de 8 nieuwbouwwoningen aan de Holtenweg in Vries. Van dinsdagmiddag 2 februari tot en met maandagmiddag 8 februari 2016 kunt u reageren.

Levensloopbestendig, Nul op de meter én speciaal voor senioren
De woningen aan de Holtenweg zijn levensloopbestendige Nul op de meter-woningen die speciaal bedoeld zijn voor senioren. U komt ervoor in aanmerking als u voldoet aan de volgende criteria:

• u staat ingeschreven als woningzoekende bij Woonborg
• u bent 55 jaar of ouder
• uw (gezamenlijk) verzamelinkomen in 2016 is niet hoger dan € 35.739 per jaar

Hoe reageert u?
Bent u geïnteresseerd in een van deze woningen? Dan kunt u online reageren. Woningzoekenden zonder computer kunnen telefonisch hun reactie doorgeven via ons algemene nummer (0592) 303600. Ook als u problemen heeft met inloggen, dan kunt u ons altijd bellen.

Hoe werkt de toewijzing?
Na de sluiting van de reactietermijn stellen we op basis van de criteria vast welke woningzoekenden in aanmerking komen voor een woning. Zij ontvangen voor 13 februari 2016 een uitnodiging voor een gesprek. Op basis van de beschikbaarheid kan dan ook een keuze voor een woning worden gemaakt. Deze gesprekken zijn gepland op donderdag 18 februari 2016.

Informatie over nieuwbouwproject aan de Holtenweg in Vries
Geïnteresseerde woningzoekenden voor het nieuwbouwproject aan de Holtenweg hebben inmiddels van ons een nieuwsbrief gekregen. In deze nieuwsbrief staat informatie over huurprijs en toewijzing.