Stamtafelbijeenkomsten met informatiemarkt

Geplaatst op door Detty Brink

Elk jaar gaan wij naar onze huurders toe en organiseren we informele bijeenkomsten in de buurt: de stamtafelbijeenkomst. In juni 2016 waren we in de gemeente Haren en ruim 50 huurders kwamen langs.

Informatiemarkt
In 2016 doen we onze stamtafelbijeenkomsten iets anders dan voorgaande jaren. We organiseren er namelijk ook een informatiemarkt bij waar medewerkers van verschillende teams van Woonborg aanwezig zijn. 

Direct afspraak maken of informatie opvragen
Op de informatiemarkt kunnen huurders met medewerkers van Woonborg in gesprek over verschillende onderwerpen. Bijvoorbeeld over nieuwbouw of onderhoud. Er kan direct een afspraak worden gemaakt voor bijvoorbeeld een reparatie in huis en ook voor vragen over het woningaanbod of inschrijvingen kunnen huurders er terecht.  

Geslaagde bijeenkomst in Haren
Het was een gezellige en een geslaagde bijeenkomst in Haren. Huurders en medewerkers spraken uitgebreid over de nieuwbouw in Oosterhaar, zonnepanelen, reparaties en onderhoud. En ook overlast in de buurt kwam aan bod. Wij nemen de vragen van huurders die we niet direct konden beantwoorden in behandeling en acties pakken we op.

Najaar 2016: drie stamtafels en informatiemarkten
In het najaar organiseren we stamtafelbijeenkomsten in de gemeenten Aa en Hunze, Noordenveld en Tynaarlo. Alle huurders in die gemeenten krijgen daarvoor een persoonlijke uitnodiging.

Stamtafelbijeenkomst Haren juni 2016