Rondleidingen Medisch Centrum Peize

Geplaatst op door Detty Brink

Dinsdag 28 juni 2016 zet Medisch Centrum Peize aan de Zuster Kleveringstraat in Peize vanaf 17.30 uur de deur open voor rondleidingen voor alle belangstellenden. U kunt die avond tussen 17.30 en 19.30 uur langskomen om een kijkje te nemen achter de schermen bij het medisch centrum. 

De medewerkers van de huisartsenpraktijken en de apotheek zijn trots op het resultaat van de verbouwing. "Veel bezoekers zijn blij verrast bij binnenkomst dat er in Peize zo’n mooi en modern medisch centrum is opgericht. De huisartsen vinden het erg prettig om nu met elkaar in één pand te werken en ook de assistentes zijn blij met hun ruime werkplek." 

Dinsdag 28 juni 2016, vanaf 17.30 uur
Mocht u het leuk vinden om eens een kijkje te nemen achter de schermen van de apotheek en de huisartsenpraktijken, kom dan langs op 28 juni 2016 tussen 17.30 en 19.30 uur. Het team van de apotheek en de huisartsen staat voor u klaar  om u uit te leggen hoe er wordt gewerkt in het nieuwe medische centrum.

Het Medisch Centrum Peize organiseert een officiële opening op donderdag 16 juni 2016. De opening wordt dan verricht door wethouder Alssema van de gemeente Noordenveld. Deze bijeenkomst is voor relaties en genodigden.

Medisch Centrum Peize Esrank