Oosterhaar Haren

Officiële starthandeling Oosterhaar Haren

Geplaatst op door Detty Brink

Op vrijdagmiddag 18 maart 2016 verrichtten Mariska Sloot, wethouder van de gemeente Haren en Jacob Kielman, directeur van Woonborg onder grote belangstelling de officiële starthandeling voor het nieuwbouwproject in de wijk Oosterhaar in Haren.

Appartementen en winkelruimtes
Dit nieuwbouwproject bestaat uit 18 appartementen aan de Zonnedauwweg voor woongroep Hestia, 19 koopappartementen aan de Irisweg en 43 sociale seniorenappartementen en winkelruimtes op het nieuwe Anjerplein. Het project wordt uitgevoerd door Woonborg en Bouwcombinatie VW2, bestaande uit de aannemers Van Wijnen en Volkers Wessels/Rottinghuis.

Oplevering: eind 2016
Inmiddels zijn de funderingswerkzaamheden volgens planning gestart. We verwachten dat de appartementen en de winkels eind 2016 - voor de kerst - worden opgeleverd.

Informatiemarkt: vrijdagmiddag 1 april 2016
Op vrijdagmiddag 1 april a.s., van 15.00 tot 18.00 uur, organiseert Woonborg een informatiemarkt over de 43 seniorenappartementen in de sociale verhuur. Tijdens deze markt, die wordt georganiseerd in buurthuis Mellenshorst in Haren, kunnen woningzoekenden zich laten informeren over de toewijzingsprocedure en huurprijzen. Ook is er gedetailleerde informatie over de appartementen beschikbaar.