Nieuwsoverzicht

Uitkomsten benchmark woningcorporaties 2016 bekend

Geplaatst op door Detty Brink

Aedes, de koepelorganisatie van woningcorporaties, publiceerde op 24 november 2016 de Benchmark Woningcorporaties. Lees de reactie van Esther Borstlap, directeur van Woonborg.

Modelwoning Nul op de Meter-renovatie in Roden is klaar

Geplaatst op door Detty Brink

In de bomenbuurt in Roden zijn we begonnen met de renovatie van 33 woningen. Deze woningen, die begin zeventiger jaren zijn gebouwd, worden zo gerenoveerd dat ze per jaar net zo veel energie opwekken, als ze verbruiken.

Zonnepanelen op woongebouwen in Roden, Peize en Haren

Geplaatst op door Detty Brink

In november 2016 plaatsen we op vier woongebouwen zonnepanelen. De gebouwen zijn De Helte en Vasalis in Roden, Zonnehof in Peize en het gebouw aan de Torenlaan in Haren.

Stamppotbuffet voor medewerkers Oosterhaar Haren

Geplaatst op door Detty Brink

Onze nieuwbouw in Oosterhaar Haren verloopt voorspoedig. Het is een grootschalig project met een nieuw winkelcentrum, seniorenappartementen en twee woongebouwen. Elke dag zijn er bijna 100 mensen aan het werk.

Stamtafel & mini-markt in Annen

Geplaatst op door Detty Brink

Op vrijdagmiddag 25 november 2016 organiseren we voor onze huurders in de gemeente Aa en Hunze een stamtafelbijeenkomst in 'Ons Dorpshuis' in Annen.

200ste Woonborg-woning krijgt zonnepanelen

Geplaatst op door Detty Brink

Maandag 14 november 2016 kreeg de 200ste huurwoning van Woonborg zonnepanelen. Mevrouw Niks, huurder aan de Grote Kampen in Vries nam ze namens de huurders feestelijk in gebruik.