Inloopbijeenkomst Roelfsema-locatie Zuidlaren

Geplaatst op door Detty Brink

Op woensdagavond 21 september 2016 organiseert de gemeente Tynaarlo een inloopbijeenkomst over de 20 nieuwe appartementen op de Roelfsema-locatie, aan de Stationsweg en Koningsstraat in Zuidlaren. De inloopbijeenkomst gaat over het Ontwerp bestemmingsplan en de Ontwerp omgevingsvergunning.

21 september 2016: Brinkhotel Zuidlaren, vanaf 19.00 uur
U bent tussen 19.00 en 20.30 uur van harte welkom in het Brinkhotel Zuidlaren. Er zijn die avond ook medewerkers van Woonborg aanwezig. Op de website van de gemeente Tynaarlo kunt u het voorontwerp bestemmingsplan inzien.

Seniorenappartementen voor sociale verhuur en winkelruimtes

Het nieuwbouwproject aan de Stationsweg en Koningsstraat bestaat in totaal uit twee nieuwbouwcomplexen. Aan de Stationsweg is 900 m2 winkelruimte met 12 appartementen gepland, aan de Koningsstraat een complex met 8 appartementen. Alle appartementen zijn bestemd voor de sociale sector en geschikt voor senioren van 55+. Als het onherroepelijk bestemmingsplan is vastgesteld, willen we in januari 2017 starten met de bouw. 

Interesse in dit project?
Heeft u interesse in dit nieuwbouwproject, houd dan vanaf januari 2017 onze website in de gaten. U kunt zich vanaf dat moment opgeven voor een nieuwsbrief. Wilt u liever per post op de hoogte gehouden worden? Bel ons als de bouwwerkzaamheden starten. Wij sturen u de nieuwsbrief dan per post.