Onderzoek 'Fonds Klein Onderhoud'

Geplaatst op door Detty Brink

Onderzoeksbureau USP uit Rotterdam doet in opdracht van Woonborg een onderzoek naar het Fonds Klein Onderhoud. Zij benaderen huurders per mail en telefonisch. Doel is om de tevredenheid te meten en verbeterpunten te verzamelen. Het onderzoek wordt uitgevoerd van 20 februari t/m 3 maart 2017.

Over het Fonds Klein Onderhoud
Huurders van Woonborg kunnen ervoor kiezen om lid te worden van het Fonds Klein Onderhoud. Lidmaatschap kost € 6,44 per maand en deelnemers kunnen dan kleine reparaties in huis gratis laten uitvoeren. Ook komt er eenmaal per drie jaar een medewerker langs om preventief onderhoud in huis te doen. Met dit onderzoek willen wij graag weten hoe onze huurders dit fonds ervaren en wat wij kunnen verbeteren.

Onderzoek per mail en telefonisch
Het onderzoek wordt uitgevoerd onder huurders die deelnemen aan het Fonds Klein Onderhoud en ook niet-deelnemers worden benaderd. Dat kan per mail of telefonisch. Het onderzoeksbureau USP heeft de adres- en mailgegevens van Woonborg gekregen en de vragen zijn samen met Woonborg opgesteld.

Vragen of opmerkingen?
Heeft u vragen of opmerkingen over dit onderzoek? Neemt u dan contact met ons algemene nummer (0592) 30 36 00 of mail naar .