Nieuwsoverzicht

Start bouw 26 NOM-woningen in Zuidlaren

Geplaatst op door Onbekende gebruiker

Wethouder Henk Berends, Woonborg-directeur Esther Borstlap, terugkerende bewoners en Herman van Wijk van Bouwgroep Dijkstra Draisma gaven vrijdag het officiële startsein van de bouw van 26 huurwoningen aan de Heerdelaan in Zuidlaren.

Jolanda Comino benoemd als commissaris bij Woonborg

Geplaatst op door Onbekende gebruiker

Per 1 maart 2017 is Jolanda Comino benoemd als commissaris bij Woonborg. In het dagelijks leven is zij manager van Team Ruimte bij de gemeente Assen.

NL-Doet: Treftuin in Roden krijgt prachtig hekwerk

Geplaatst op door Onbekende gebruiker

Afgelopen zaterdag scheen de zon. Een mooie dag om lekker buiten fysiek bezig te zijn en de handen uit de mouwen te steken. Dat deden onder andere vrijwilligers van PromensCare, Stichting Win en Woonborg bij de Scheepstraschool in Roden.

Aan de slag met nieuwe woningen

Geplaatst op door Onbekende gebruiker

36 nieuwe huurwoningen in Zuidlaren, Annen en Roden. Stuk voor stuk heel energiezuinig of zelfs Nul op de Meter.

Start klanttevredenheidsonderzoek

Geplaatst op door Onbekende gebruiker

Woonborg doet mee met een landelijk onderzoek om de prestaties van woningcorporaties in beeld te krijgen; een benchmark. Dit onderzoek is, evenals het vorige jaar, het initiatief van Aedes, de koepelorganisatie en de woningcorporaties.

René Hoving benoemd als commissaris bij Woonborg

Geplaatst op door Detty Brink

Per 1 februari 2017 is René Hoving benoemd als commissaris bij Woonborg. De heer Hoving is één van de twee huurderscommissarissen die op voordracht van de Algemene Huurdersvereniging WOON zitting heeft in de Raad van Commissarissen.