Nieuwsoverzicht

Vacature: Coördinator ICT

Geplaatst op door Detty Brink

Voor het beheren van ons netwerk, het bewaken van de ICT-projectenkalender, het ontwikkelen van beleid en het ondersteunen bij informatiemanagement zoeken wij een coördinator ICT voor 36 uur per week. Interesse? Reageren kan t/m 15 oktober 2017.

Brandweer geeft voorlichting in Haren

Geplaatst op door Detty Brink

Op maandag 9 oktober en dinsdag 10 oktober 2017 organiseert de brandweer informatiebijeenkomsten voor huurders in Oosterhaar in Haren. De brandweer komt in de woongebouwen aan de Zonnedauwweg en Anjerplein langs.

4e zaterdag in september: burendag

Geplaatst op door Detty Brink

Zaterdag 23 september 2017 is het burendag. Wij gaan dan buurten in Noord Es in Zuidlaren. Onze foodtruck met gratis broodjes en soep staat tussen 11.00 en 13.30 uur aan de Heerdelaan bij het Eschhoes. Kom langs! U bent van harte welkom.

25 september 2017: bijeenkomst Huurderspanel

Geplaatst op door Detty Brink

Op 25 september 2017 is er een eerste bijeenkomst van het huurderspanel. Deze avond is inmiddels volgeboekt! Wilt u ook een keer meedoen aan ons huurderspanel? Geef u dan alvast op voor een bijeenkomst in 2018.

Vacature: Consulent Wijkbeheer en Leefbaarheid

Geplaatst op door Detty Brink

Gezocht: proactieve, probleemoplossende samenwerker. Een initiatiefrijke professional met ervaring in het vak. In je takenpakket onder meer: overlastsituaties, buurt- en wijkbeheer en het bevorderen van leefbaarheid in wijken.

Zultereschweg 123 t/m 129 Roden: sloop gestart

Geplaatst op door Detty Brink

Woonborg is gestart met de sloop van woningen aan de Zulthereschweg 123 t/m 129 in Roden. Maandag 4 september 2017 is begonnen met het afsluiten van nutsaansluitingen en het saneren van asbest, wat in de vinyl vloerbedekking aanwezig is.