Vacature: Lid Raad van Commissarissen

Geplaatst op door Detty Brink

We zoeken een lid voor de Raad van Commissarissen met kennis en passie voor volkshuisvesting, financieel-economische sterk.

RvC: voorzitter en 4 leden

De Raad van Commissarissen (RvC) bestaat uit een voorzitter en vier leden. De RvC is collectief en individueel verantwoordelijk voor een goede vervulling van de corporatiedoelen van Woonborg. De raad vervult de rollen van werkgever, toezichthouder en klankbord. De RvC vergadert formeel zesmaal per jaar.

Zitting in Auditcommissie

De individuele leden hebben specifieke aandachtsgebieden, maar vervullen de rol van toezichthouder vanuit het overzicht over het geheel. Het lid dat we zoeken is volkshuisvestelijk goed ingevoerd en beschikt over een goed ontwikkelde sociaal-maatschappelijke oriƫntatie. Omdat dit lid zitting heeft in de Auditcommissie is een financieel economische achtergrond en/of ervaring gewenst. Tevens beschikt het lid wat we zoeken over een goed politiek gevoel en een onafhankelijke, kritische, alerte en scherpe blik.

Meer informatie

Bij 'Werken bij Woonborg' vindt u meer informatie en een uitgebreid profiel. Heeft u belangstelling? Ga dan naar de website van Leeuwendaal Advies , die voor Woonborg de werving en selectie doet. U kunt tot 14 mei 2018 reageren.