Nieuwsoverzicht

In memoriam: de heer Oddens

Geplaatst op door Detty Brink

Wij kregen het verdrietige nieuws dat de heer Oddens uit Annen is overleden. Wij zijn geraakt door dit bericht.

Vacature medewerker Frontoffice

Geplaatst op door Detty Brink

Wij zoeken een medewerker Frontoffice voor gemiddeld 12 uur per maand. Inzet is vooral tijdens vakantieperiodes. Je doet telefoon- en baliewerkzaamheden en administratieve taken. Interesse? Reageren kan t/m 7 februari 2018.

Schoonmaak dakgoten

Geplaatst op door Anouk Bos

Bent u lid van het combinatiefonds? Peter Kuil begint vanaf maart 2018 met de werkzaamheden in Roden. De planning voor de overige plaatsen wordt binnenkort bekend gemaakt.

Nieuwbouw Zuidlaren: publicatie op 9 januari 2018

Geplaatst op door Detty Brink

Het nieuwbouwproject in Noord Es in Zuidlaren gaat de laatste fase in. Er worden nogmaals 10 Nul op de Meter woningen gebouwd aan de Heerdelaan en Ericalaan. De woningen staan op 9 januari 2018 in ons woningaanbod.

Verslag Huurderpanel 2017

Geplaatst op door Detty Brink

In 2017 organiseerden we samen met Algemene Huurdersvereniging WOON een huurderspanel. We vroegen huurders om mee te praten over ons ondernemingsplan.

Nieuw: Woonblad Huurders Enquête

Geplaatst op door Detty Brink

We zijn gestart met de Woonblad Huurders Enquête. De enquête is een idee van een van onze huurders en bestaat uit 3 korte vragen. De resultaten gebruiken we om onze werkwijze te verbeteren.

Woonblad wintereditie 2017

Geplaatst op door Detty Brink

Vers van de pers: Woonblad wintereditie 2017. In dit nummer artikelen over het huurderspanel, interviews met huurders, uitkomsten van diverse onderzoeken en nog veel meer.