Vacature manager Finance & Ondersteuning

Geplaatst op door Anouk Bos

Wij zoeken een manager Finance & Ondersteuning. Onze nieuwe collega is verantwoordelijk voor de planning en control processen, van begroten tot verantwoorden, afgestemd op de verschillende activiteiten en afdelingen van de organisatie. Hij of zij is tevens verantwoordelijk voor de daartoe aangelegde ICT systemen.

De afdeling Finance & Ondersteuning is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en het uitvoeren van financieel-economisch beleid en het huurincassoproces. De manager geeft pro-actief advies op de genoemde gebieden, geeft leiding aan 9 medewerkers, is lid van het MT van de organisatie en rapporteert aan de directeur-bestuurder.

Ben jij ambitieus en op zoek naar een cruciale functie binnen een woningcorporatie? En wil je met jouw persoonlijkheid en door jouw succesvolle managementvaardigheden een significante bijdrage leveren aan de verdere groei van Woonborg? Neem dan snel contact op met Bart Boerema, 0653149041, consultant van Talent in Bedrijf. Op de website van Talent in Bedrijf vind je ook meer informatie over de functie en over de sollicitatieprocedure.