We hebben een nieuwe website!
Ga naar de inhoud

Nieuwbouw

Thedemaborg is een nieuwbouwplan in Nietap, vlakbij het centrum van Leek. Het plan is om daar nieuwe woningen te bouwen voor verschillende doelgroepen. De gemeente Noordenveld, Woonborg en Heijmans werken in dit plan samen. 

De eerste ideeën en ontwerpen bespraken we eind 2021 met omwonenden en andere belangstellenden. Het ontwerp-bestemmingsplan wordt nog verder uitgewerkt.
Deze tekening geeft u een eerste indruk van het plan. 

Nieuwbouw
Het nieuwbouwplan bestaat uit  43 woningen in totaal. Daarvan zijn zeven sociale huurwoningen van Woonborg, de overige woningen zijn koopwoningen van Heijmans.

Type woning
Het plan is dat Woonborg zeven levensloopbestendige woningen gaat bouwen. De levensloopbestendige woningen kenmerken zich door een slaapkamer en badkamer op de begane grond en twee slaapkamers op de 1e verdieping. Ideaal om een leven lang in te wonen. 

Voorlopige bouwperiode 
In de voorbereiding op nieuwbouw is altijd veel te organiseren. De voorlopige planning is om in 2024 te starten met de bouw en de woningen in 2025 op te leveren aan nieuwe huurders. 

Verhuurinformatie
Zodra het plan in aanbouw komt, volgt er meer informatie over de verhuur. 

Meer informatie
Wil je op de hoogte gehouden worden van de voortgang? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief over de ontwikkelingen van Woonborg in de gemeente Noordenveld. 

Meer informatie vindt u op de Thedemaborg-website. Daar kunt u zich ook opgeven voor een nieuwsbrief. 

Details

Aantal woningen 7
Status In voorbereiding
Type woningen Levensloopbestendig
Voorlopige bouwperiode 2024-2025