huurbetaling

Voor uw woning bij Woonborg moet u maandelijks huur betalen. Door het ondertekenen van het huurcontract geeft u aan dat u de huur op tijd betaalt. U betaalt uw huur vóór de eerste dag van de volgende maand. Dus de huur van april is uiterlijk 31 maart op de rekening van Woonborg bijgeschreven.

Hoe kunt u de huur betalen?

Het betalen van de huur kan op verschillende manieren:

  • U machtigt ons met een automatische incasso: een SEPA incasso. Daarmee geeft u  ons toestemming om maandelijks het te betalen bedrag van uw rekening af te schrijven. Dit gebeurt aan het eind van de maand. Dit is verreweg de gemakkelijkste manier. Ook bij de jaarlijkse huurverhoging hoeft u dan niets te doen. Het huurbedrag wordt automatisch aangepast. 
  • U maakt zelf de huur over naar ons bankrekeningnummer (IBAN) NL57BNGH028.50.46.535 van de Bank Nederlandse Gemeenten. Houdt u er rekening mee dat het een paar dagen duurt, voordat de huur op onze rekening staat? Vermeld bij de overboeking uw gegevens.
  • U kunt de huur ook overmaken door het bedrag te pinnen op ons kantoor in Vries.

Betaalwijze veranderen?

Maakt u de huur nu zelf over maar wilt u overgaan op automatische incasso? Laat het ons weten. U  ontvangt dan van ons een machtigingsformulier.

Privacy

Woonborg is zeer zorgvuldig met privacygevoelige gegevens. Wij houden ons aan de eisen die de Wet bescherming Persoonsgegevens voorschrijft.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of ons te bellen (0592) 30 36 00.