Combinatiefonds

U bent als huurder zelf verantwoordelijk voor riool ontstoppen, dakgoten schoonmaken of het zetten van nieuw glas bij schade. Om het voor u gemakkelijker te maken, heeft Woonborg een verzekering voor huurders: het combinatiefonds. Wij of een van de bedrijven waarmee we samenwerken voeren dit werk dan voor u uit.

Riool

Is uw riool of afvoer verstopt? Deelnemers van het combinatiefonds kunnen contact opnemen met het bedrijf Peter Kuil . Telefoonnummer: (050) 503 57 54. Ook kunt u op de website een afspraak maken of een storing doorgeven.

Glas

Heeft u glasschade? Deelnemers aan het combinatiefonds contact opnemen met Glasverzekering De Samenwerking. Telefoon (0800) 022 61 00.

Dakgoten

Bij deelnemers aan het Combinatiefonds worden dakgoten 1x per jaar schoongemaakt. Dit gebeurt door het bedrijf Peter Kuil .
De dakgotenreiniging start in maart en wordt uitgevoerd tot en met oktober. Peter Kuil start de werkzaamheden in Roden. De planning voor de overige plaatsen wordt binnenkort bekend gemaakt.  
Ziet u dat uw dakgoten overvol zijn? U kunt Peter Kuil vragen om uw dakgoten extra te reinigen.

Lid worden van het Combinatiefonds?

Als huurder van Woonborg kunt u lid worden van het Combinatiefonds. U betaalt hiervoor € 2,90 per maand. Wanneer u zich voor de 15e van de maand aanmeldt, kunt u vanaf de 1e van de volgende maand gebruik maken van de diensten die onder het Combinatiefonds vallen. Wilt u meer weten of u als lid aanmelden, neem dan contact op met ons op: (0592) 30 36 00 of via  .