Plan Raadhuisstraat Roden

Plan Raadhuisstraat Roden

Dichtbij het centrum van Roden, op een stuk braakliggende grond bij het centrum, gaan we 14 jongerenappartementen bouwen.

Jongerenappartementen

Het nieuwe appartementencomplex is bedoeld voor jongeren van 18 tot 23 jaar. De appartementen zijn compact, in totaal 50 m2 groot, hebben een ruime woonkamer, open keuken, een slaapkamer en badkamer.  De appartementen op de begane grond krijgen een buitenplaats/tuin, op de verdiepingen heeft elk appartement een frans balkon. Het complex krijgt 4 verdiepingen die per trap bereikbaar zijn. Per appartement is er een bergkast beschikbaar op de begane grond. Daar komt ook een gemeenschappelijke fietsenstalling. Achter het complex komt een gezamenlijke buitenruimte met een aantal parkeerplaatsen.

Woningverdeling

De appartementen zijn nog beschikbaar. We gaan ze in het voorjaar van 2019 aanbieden via onze website, waarna woningzoekenden kunnen reageren. Het zijn sociale huurwoningen voor jongeren van 18 tot 23 jaar, waarvoor een maximaal jaarinkomen geldt van €22.400,-. De huurprijs wordt later bepaald, maar zal onder de huurtoeslaggrens liggen voor jongeren. De appartementen zijn geschikt voor 1 tot 2 personen, zonder kinderen.

 

Planning

De bouwvoorbereidingen starten in november 2018. We verwachten de woningen eind 2019 op te leveren.

Meer informatie?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u aan via bovenstaande knop en u ontvangt automatisch bericht bij nieuws over de nieuwbouw en publicatie van de woningen.