Bijeenkomst in Roden: ‘Woonborg in de buurt’

02 september 2019

Bijeenkomst in Roden: ‘Woonborg in de buurt’

Op donderdagmiddag 12 september 2019 organiseren we een informele bijeenkomst voor huurders in de gemeente Noordenveld. De bijeenkomst is van 14.00 tot 16.00 uur in Hotel Restaurant Onder de Linden in Roden.

Programma en opzet

Om 14.00 uur gaan we van start met een korte presentatie over actuele onderwerpen die spelen in de gemeente Noordenveld. Daarna kunt u informatie inwinnen over onderwerpen waarin u geïnteresseerd bent. Bijvoorbeeld over nieuwbouw, woningverbetering of de ontwikkeling rond scheurvorming in woningen in Roden.

In gesprek met medewerkers van Woonborg

Naast de presentaties is er ook gelegenheid om te praten met medewerkers van Woonborg. En wilt u alleen langskomen om iets door te geven of te vragen, dan kan dat natuurlijk ook.

Informele bijeenkomst, met hapje en drankje

De bijeenkomst is in Hotel Restaurant Onder de Linden, Brink 27 in Roden. Er staat een hapje en drankje voor u klaar. De zaal is vanaf 13.30 uur open, het programma begint om 14.00 uur. We sluiten rond 16.30 uur af.

Open huis bij de Raadhuisstraat in Roden

Zoals u wellicht weet, bouwt Woonborg jongerenappartementen aan de Raadhuisstraat in Roden. Vindt u het leuk om een appartement van binnen te bekijken en uitleg te krijgen van de bouwers? Dan kan dat! We hebben vanaf 15.30 tot 17.30 uur open huis op de begane grond. U bent van harte welkom.

Aanmeldformulier Woonborg in de buurt