Vacature: consulent huurincasso

In verband met ziektevervanging zoeken we op korte termijn een ervaren en enthousiaste consulent huurincasso. De functie is voor 24 uur per week.

Profiel van deze functie

Als consulent huurincasso ben je verantwoordelijk voor het contact met huurders die te maken krijgen met betalingsproblemen. Bij het ontstaan van een huurachterstand neem je telefonisch contact op met huurders en leg je huisbezoeken af. Bij structurele problemen begeleid je huurders richting een duurzame oplossing. Je voert regie over deurwaardersdossiers om snel en effectief een huurachterstand te incasseren, maar daarbij zet je altijd in op het voorkomen van oplopende kosten en ontruimingen. Je verzorgt ook de administratieve kant van het proces, bijvoorbeeld door lijstwerk te verstrekken aan gemeenten en incidenteel te helpen bij het boeken van betalingen.

Wat breng je mee?

  • hbo werk- en denkniveau
  • ruime en recente ervaring met huurincasso
  • zelfstandigheid en accuratesse
  • goede administratieve- en onderhandelingsvaardigheden
  • heldere en duidelijke communicatie op verschillende niveaus
  • incasseringsvermogen en inlevingsvermogen
  • visie op het gebied van huurincasso

Ons aanbod

Wij bieden in eerste instantie een dienstverband voor de periode van een jaar. Bij goed functioneren en ongewijzigde organisatieomstandigheden wordt het dienstverband aansluitend omgezet naar onbepaalde tijd. De functie is ingedeeld in functieschaal G met een bandbreedte van € 2.869 tot € 3.513 / 3.706 bruto fulltime per maand (salarisschaal januari 2020). Als consulent huurincasso binnen Woonborg heb je een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.

Reactietermijn gesloten

De eerste gespreksronde is gepland op 18 december 2019. Je kunt niet meer op deze vacature reageren.

Wij stellen acquisitie n.a.v. deze vacature niet op prijs.