Vacature: medewerker frontoffice

Ben jij die representatieve en klantgerichte professional die van nature een warme belangstelling heeft voor mensen? Heb je je voelsprieten zodanig ontwikkeld dat je snel, vriendelijk en accuraat de klant te woord kunt staan?  Houd je ervan om in teamverband de spil te zijn in de bereikbaarheid, informatievoorziening en dienstverlening? En lijkt het je leuk om bijvoorbeeld naast je studie aan de slag te gaan in de corporatiesector? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zoeken een flexibel ingestelde medewerker voor onze frontoffice die gemiddeld 8 uur per week beschikbaar is. In de vakantieperiodes kun je meer uren werken.

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden bestaan uit het bedienen van onze klanten, met name huurders en woningzoekenden, via verschillenden kanalen. Zowel aan de telefoon, per mail als persoonlijk aan de balie.

 • Je bent voor de klant het eerste aanspreekpunt en je geeft duidelijk en snel uitleg op diverse vragen die met huren en wonen te maken hebben.
 • Je behandelt, beoordeelt en plant reparaties en onderhoudsverzoeken en mutatiewerkzaamheden.
 • Je zorgt voor een zorgvuldige registratie en afwikkeling van verzoeken in ons klantsysteem.
 • Je zorgt ervoor dat klanten zich welkom en thuis voelen bij Woonborg.
 • Je onderhoudt contacten en bewaakt de opdrachten aan aannemers en de buitendienst. En daarbij let je scherp op 'afspraak is afspraak'.

Wie ben je?

 • Je bent een representatief, vriendelijk en daadkrachtig persoon.
 • Je hebt mbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt affiniteit met de volkshuisvesting, bouwtechniek en verhuur van woonruimte.
 • Je weet reparatieverzoeken om te zetten naar een goede planning.
 • Je beschikt over goede digitale vaardigheden.
 • Je hebt een klantgerichte houding waardoor je uitstekend in staat bent wensen van de klant te inventariseren.
 • Je ziet nieuwe werkzaamheden en pakt deze snel op.
 • Je bent een teamspeler en flexibel ingesteld.

Over Woonborg

Woonborg is een woningcorporatie met circa 4.800 woningen, die goede, betaalbare woningen verhuurt aan mensen met een lager inkomen of een bijzondere woonvraag. Ons werkgebied bestaat uit de gemeenten Noordenveld, Tynaarlo, Groningen (Haren) en Aa en Hunze. Woonborg is een gezonde, zelfstandige en compacte organisatie die sterk verankerd is in de regio. Wij zijn een no-nonsense club, waar veel ruimte is voor innovatie en eigen inbreng.

Wat bieden we je?

Wij bieden in eerste instantie een dienstverband voor de periode van een jaar. Bij goed functioneren en ongewijzigde organisatieomstandigheden wordt het dienstverband omgezet naar onbepaalde duur. De omvang van het dienstverband is 8 uur per week. Daarbij ben je bereid om tijdens kantoortijden flexibel te werken. In de vakantieperiodes kun je meer uren werken.

De functie is ingedeeld in functieschaal E. Dat betekent een salaris tussen € 2412 en € 2941, bruto fulltime per maand op basis van 36 uur per week. Wij ondersteunen en faciliteren persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Informatie en planning

Meer weten over de vacature? Bel of app met Goitzen Feenstra, teamleider Woondiensten a.i. via zijn mobiele nummer 06-15534600. Je kunt tot en met 11 juni 2019 reageren. Je motivatiebrief en cv kun je uploaden via het sollicitatieformulier. De eerste gesprekken willen we graag houden op 18 juni 2019.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.