nieuws

Speciale 100 jaar-actie: 'Win 'n klusjesman'

Iedereen heeft wel eens een klus in huis waar je maar niet aan toekomt. Speciaal voor huurders van Woonborg organiseren we daarom de speciale 100-jaar actie: Win 'n klusjesman. Geef u op! Of geef een klusjesman cadeau aan een andere huurder.

Woonborg 100 jaar: Kinderfeest en Minimarkt

Woonborg bestaat dit jaar 100 jaar. En dat gaan we natuurlijk vieren, samen met onze huurders. Bijvoorbeeld tijdens het Kinderfeest en Minimarkt op 12 september 2018 in de Sprookjeshof in Zuidlaren. We geven 500 gratis toegangskaartjes weg.

Woonblad zomereditie

De laatste editie van het huurdersblad van Woonborg staat weer vol verhalen. Ook de nieuwsbrief van AH WOON staat erin. We bedanken alle huurders die aan artikelen hebben meegewerkt. Huurders van Woonborg hebben een exemplaar met de post gekregen.

Denk mee met Woonborg: wat is jouw droomhuis?

Woonborg nodigt alle kinderen uit om ideeën over hun droomhuis van later te delen. Alle ideeën zijn goed. En alles is welkom! Wie weet: nodigen we jou uit om eens over je idee te praten. En misschien gaan we er wel iets mee doen.

twitter

  • woonborg

    RT @DijkstraDraisma: Bewoners 26 #NOM woningen in Zuidlaren dankzij opdrachtgever @woonborg klaar voor de toekomst. Wij informeerden hen ov…

  • woonborg

    In Zuidlaren, aan Stationsweg en Koningstraat, is het nieuwe appartementencomplex klaar. Alle bewoners krijgen dez… https://t.co/kcPStoFAkM

veelgestelde vragen

contactinformatie

Voor vragen kunt u ons bellen van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. We staan u graag te woord:

Algemeen nummer (0592) 30 36 00

Contactformulier